Merhaba, TxHash Hoşgeldiniz

[email protected]

veya Kayıt ol

Gizlilik Politikası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thereisnospoon

Moderator
Yönetici
Moderator
Testnet Run
Katılım
28 Nis 2022
Mesajlar
2
Tepkime puanı
1
Puanları
3

GİZLİLİK POLİTİKASI

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında "txhash.xyz" bünyesinde yer alan ve ayrıca aşağıda belirtilmiş olan tüm mecralarda ilgili Türkiye Cumhuriyeti kanun hükümleri çerçevesinde kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla sistemde tutulan verilerin işlenmesi noktasındaki esaslar aşağıda açıklanmıştır.

Bu gizlilik politikası txhash.xyz (Gizlilik politikasında "TxHash" olarak anılacaktır) üzerinde kullanıcıların TxHash'de bulunan kişisel verilerinin kullanımı ve korunması amacıyla düzenlenmektedir.

Kullanıcıların, üyelerin kişisel bilgileri, kişisel verileri, adı-soyadı, doğum tarihi, e-posta adresi, T.C Kimlik numarası, selfie kimlik fotoğrafı, adresi, telefon numarası, ip adresleri, log kayıtarı gibi kullanıcıyı doğrudan ya da dolaylı olarak tanımlamaya yönelik her türlü kişisel bilgi, kişisel veri olup, bu gizlilik politikasında “kişisel veriler” olarak anılacaktır.​

  1. TxHash kullanıcılarının kişisel verileri, bu gizlilik politikası ile belirlenen esas ve kapsam haricinde hiçbir şekilde kullanılmayacak ancak idari kurumlar ve adli kurumlar tarafından gelen talepler ve bildirimler doğrultusunda kişisel veriler, gizlilik politikasına uygun olarak adli ve idari kurumlar ile paylaşılabilir.

  2. TxHash kişisel verileri ve kullanıcılarının gerçekleştirmiş olduğu işlem bilgilerinin güvenliğini ve gizliliğini sağlamak için gerekli önlemleri almaktadır. TxHash bu amaçla, başka programlar kullanabilir. Ancak, TxHash tarafından gerekli bilgi güvenliği önlemlerinin almasına rağmen internet sitesine ve/veya sunuculara yapılan saldırılar sonucunda kişisel verilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, TxHash’in bu sebeplerden dolayı herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır ve bu gibi kişisel veri kayıplarından doğacak sorumlulukları kabul etmeyecektir.

  3. Bir kullanıcının, başka bir kullanıcının kişisel verilerine ( bilgilerine ) ulaşması ve bu bilgileri değiştirmesi mümkün değildir. Kullanıcının kişisel bilgileri ve/veya verileri, TxHash haricinde yalnızca kullanıcı tarafından ulaşılabilir ve bu bilgiler ancak kullanıcı tarafından güncellenebilir. Kullanıcının talebi ile kişisel veriler TxHash tarafından da güncellenebilecektir.

  4. TxHash, kişisel verileri ölçümleme çalışmaları, reklam, tanıtım, pazarlama ile sair iletişim faaliyetleri amacıyla kullanabileceği ve iş ortaklarıyla paylaşabileceği gibi TxHash tarafından sunulan hizmet kalitesinin arttırılması ve site faaliyetlerinin daha iyi şekilde yürütülmesi amacıyla da kayıt altına alınabilir, saklanabilir ve kullanılabilir.

  5. Kullanıcının kişisel verileri (nitelikli kişisel veriler hariç); gerçekleştirilen işlemlerde gerekli görülmesi halinde, sürecin hızlandırılması ve kullanıcılar arasındaki iletişimi sağlamak amacıyla işleme dahil olan diğer kullanıcı ile paylaşılabilir.
    Txhash, internet sitesini kullanan kullanıcıların istatistiksel bilgilerini, teknik bir iletişim dosyasını kullanarak elde edebilir. Kullanıcılar isterse, bu dosyayı engellemeye yönelik tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler.

  6. TxHash 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlar ile Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu, 5187 Sayılı Basın Kanunu ve diğer ilişkili Türkiye Cumhuriyeti kanunları ve mevzuat hükümleri çerçevesinde yasal yükümlülüklerini yerine getirerek “Yer Sağlayıcı” olarak hizmet sunmaktadır.

  7. TxHash değişen teknolojiler, yeni hizmete alınan özellikler, Türkiye Cumhuriyeti tarafından yeni düzenlenen kanunlar ve diğer birçok durum sebebi ile gerekli görülen zamanlarda maddelerde değişiklik veya ekleme yapma hakkına sahiptir.

    Kullanıcılara açık şekilde sunulan Gizlilik Politikası adresine girip değişiklikleri kontrol edilebilir ve sistemin işleyişine yönelik ek bilgiler için Üyelik Kullanım Sözleşmesi’ne bakabilirsiniz.
Biz TxHash Forum olarak, gizliliğinizi,bilgilerinizi korumaya ve saygı göstermeye kararlıyız. Kişisel bilgileriniz hakkında sorularınız varsa lütfen bizimle irtibata geçin.

Sizin hakkınızda tutulan bilgiler nelerdir?​

Topladığımız ve işlediğimiz verilerin türü şunları içerir:

  • Adınız veya kullanıcı adınız.
  • E-posta adresiniz.
  • IP adresiniz.
Paylaşmayı tercih ederseniz ve profilinizdeki diğer alanları doldurursanız daha fazla veri toplanabilir.

Aşağıdaki durumlarda bu bilgilerin bazılarını veya tümünü topluyoruz:

  • Bu sitede üye olarak kayıt olunduğunda.
  • İletiş forumu doldurulduğunda.
  • Site içerisinde gezinti yapıldığında. Bkz: Aşağıdaki "çerez politikası".
  • Profilinizdeki alanları doldurduğunuzda.

Kişisel bilgileriniz nasıl kullanılır?​

Kişisel bilgilerinizi aşağıdaki yollarla kullanabiliriz:

  • Bu site içeriğine katkıda bulunmak amacıyla, size sitemizin kayıtlı bir üyesi yapma amaçları için.
  • Sitemizde faaliyet bildirmek için e-posta adresinizi kullanabiliriz.
  • IP adresiniz sitemizde belirli eylemleri gerçekleştirdiğinizde kaydedilir. IP adresinizi yöneticiler dışında kimse göremez.

Kişisel bilgilerinizi kullanmanın başka yolları.​

Sizi ilgilendirebilecek sitemizdeki faaliyetlerimizi size bildirmenin yanı sıra, zaman zaman tüm üyelerle haber bültenleri veya duyurular gibi önemli bilgileri e-posta yoluyla iletmek isteyebiliriz. Profilinizde bu tür e-postaları etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Sitemiz ile etkileşim sırasında hakkınızda kişisel olarak tanımlanabilir olmayan bilgiler toplayabiliriz. Bu bilgiler, kullanmakta olduğunuz tarayıcı veya aygıt türü hakkında teknik bilgiler içerebilir. Bu bilgiler sadece analitik amaçlar için ve sitemize gelen ziyaretçi sayısını izlemek için kullanılacaktır.

Verilerinizi güvende tutmak​

Bize sağladığınız her türlü bilginin güvenli olduğundan emin olmayı taahhüt ediyoruz. Yetkisiz erişim veya ifşayı önlemek için, topladığımız bilgilerin korunması ve güvenliğini sağlamak için uygun tedbirler ve prosedürler uyguladık.

Çerez politikası​

Çerezler, sitemizde oturum açabilmemiz veya belirli tercihlerin hatırlanabilmesi gibi belirli işlevleri sunmamıza olanak sağlayan, bilgisayarınızda tarafımızdan ayarlanan küçük metin dosyalarıdır.

Bu sayfada belirlediğimiz çerezler hakkında ayrıntılı bir çerez politikamız ve daha fazla bilgimiz var.

Hakkınızda​

Hakkınızda tuttuğumuz kişisel bilgilere erişim veya bunun bir kopyasını alma hakkınız vardır. Bunu yapmak için lütfen bize ulaşın. Sizin için tuttuğumuz bilgilerin eksik veya yanlış olduğuna inanıyorsanız, bu bilgileri tamamlamamızı veya düzeltmemizi istemek için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Ayrıca, kişisel verilerinizin silinmesini talep etme hakkına da sahipsiniz. Kişisel verilerinizi silinmesini isterseniz lütfen bize ulaşın.

Bu politikanın kabulü​

Sitemizin sürekli kullanımı, bu politikayı kabul ettiğinizi gösterir. Politikayı kabul etmiyorsanız lütfen bu siteyi kullanmayın. Kayıt olurken gizlilik politikasını açıkça kabul etmenizi rica ederiz.

Bu politikada yapılan değişiklikler​

Bu politikada istediğimiz zaman değişiklik yapabiliriz. Gelecekte değişirse, bu politikadaki bilgileri gözden geçirmeniz ve yeniden kabul etmeniz istenebilir.

CAPTCHA privacy policy​

This site is protected by hCaptcha and its privacy policy and terms of service apply.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst